Znani blogerzy kulinarni odwiedzili w naszym miasteczku restaurację Galicja.
W Kolbuszowej gdy mówi się o "Galicji" , wymienia się tylko Andrzeja Wesołowskiego.Obserwatorzy z zewnątrz od razu jednak odkryli to czego u nas się nie docenia.
Sprawczyni
kulinarnych rarytasów - pani Danuta, jak mówi o sobie "kucharka z
powołania... męża" - skromna, ciepła i gościnna kobieta!
Andrzej
- właściciel i lokalny patriota. Dzięki niemu to miejsce - kuchnia,
trunki, wystrój nawiązuje do czasów II Rzeczpospolitej.
- Lokalne media
- Instytucje
- Kultura
- Sport
- Stowarzyszenia
- Ogłoszenia
Pięknie!
OdpowiedzUsuńWidzę, że goszczeni byli na dwóch poziomach. Smacznego, od razu ślinka mi leci.
Piękne zdjęcia Maglu, ale dlaczego siedzisz pod stołem?
OdpowiedzUsuńNie bądż mróz nie szczyp bo zarobisz po uszach .
Usuń